تجهیزات آشپزخانه های صنعتی آراز

وبلاگ

مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

در مقاله های قبلی گروه صنعتی آراز، انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی را معرفی کرده ایم. در این مطلب، برخی از مهم ترین تجهیزات مورد نیاز برای راه اندازی یک رستوران، کیترینگ و یا آشپزخانه صنعتی را معرفی می کنیم. البته برای تاسیس یک آشپزخانه صنعتی تجهیزات بسیار زیادی لازم ولی بعضی از این تجهیزات در ابتدای کار چندان اهمیت نداشته و می توانید آنها را به مرور زمان تهیه کنید. این در حالی است که تحهیزات و ابزارآلاتی که در ادامه معرفی می کنیم، مهم ترین دستگاه ها بوده و باید از ابتدای کار به فکر خریداری آنها باشید.

آشنایی با مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

دستگاه کباب زن و کباب پز صنعتی

در کشور ما انواع کباب جزء محبوب ترین غذاهای رستورانی محسوب می شوند. تقریبا نمی توان رستوران یا غذاخوری را پیدا کرد که کباب در آن سرو نشود. بنابراین در ابتدای راه اندازی آشپزخانه صنعتی، حتما به یک دستگاه کباب زن و کباب پز صنعتی هم نیاز دارید. دستگاه های کباب زن در اندازه ها و ظرفیت های مختلف تولید شده اند و می توانید بسته به حجم کاری تان، مناسب ترین مدل را انتخاب و خریداری نمایید.

دستگاه سرخ کن صنعتی

یکی دیگر از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی، دستگاه سرخ کن صنعتی است. غذاهای ایرانی باید به خوبی سرخ شده و چرب باشند تا طرفدار داشته باشند. بنابراین یک سرخ کن صنعتی به شما کمک می کند که غذاهای لذیذتری را در فست فود یا رستوران خود تهیه و توزیع کنید.

دستگاه گرمکن غذا

شما باید بتوانید غذا را تا لحظه سرو گرم نگه دارید در غیر این صورت رضایت مشتریان خود را از دست خواهید داد. پس باید یک یا چند دستگاه گرم کن غذای صنعتی خریداری کنید تا غذاها را گرم نگه دارید. البته بیشترین کاربرد گرمکن غذا در کارخانه ها و کارگاه هایی است که غذای وعده های مختلف کارگران به صورت عمده تهیه شده و باید تا زمان مصرف، گرم بماند.

دستگاه گرمکن غذا

چرخ گوشت صنعتی

چرخ گوشت صنعتی هم یکی دیگر از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی است. علاوه بر گوشت، این دستگاه برای چرخ کردن و ریز کردن انواع محصولات غذایی کاربرد دارد. قبلا انواع چرخ گوشت صنعتی و کاربرد هریک از آنها را بررسی کرده ایم.

دستگاه آبگیری صنعتی

اگر می خواهید آب میوه طبیعی همراه غذا ارائه دهید، نیاز به یک دستگاه آبگیری صنعتی دارید. دستگاه هایی که از آنها برای تهیه آب میوه، سس و رب گوجه فرنگی و همچنین چاشنی ‌هایی همانند نارنج و غوره و … استفاده کنید. آب گوجه گیری و دستگاه آبگیری چندکاره، رایج ترین دستگاه هایی هستند که با تهیه آنها می توانید چند خوراکی مختلف را آبگیری و سرو کنید.

دستگاه پوست کن

دیگر دستگاه مهم در آشپزخانه های صنعتی، دستگاه پوست کن است. با استفاده از این دستگاه دیگر لازم نیست زمانی را صرف پوست کندن سیب زمینی و پیاز و دیگر مواد غذایی کنید. این دستگاه در مدت زمانی کوتاه، پوست انواع میوه ها را برداشته و آنها را آماده خرد شدن و یا طبخ شدن می کند.

اسلایسر و دستگاه خردکن

انواع دستگاه اسلایسر و دستگاه خرد کن هم جزو مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی به شمار می روند. اسلایسر حجم قابل توجهی میوه و مواد دیگر غذایی را در مدت زمانی خرد می کند تا برای انجام این کار وقتتان گرفته نشود.

اجاق گاز صنعتی و فر رستوران

برای پخت انواع غذاهای سنتی و فست فود، نیاز به اجاق گاز صنعتی و فر دارید. این دستگاه ها در مدل های صنعتی، حجم وسیعی از مواد غذایی را در مدت زمان کم، پخته و آماده مصرف می کنند. بسته به ابعاد آشپزخانه و حجم کاری، می توانید مدل های مختلف اجاق گاز را در تعداد متنوع خریداری کرده و مورد استفاده قرار دهید.

اجاق گاز صنعتی و فر رستوران
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

در تجهیزات آشپزخانه های صنعتی آراز همواره بزرگترین اصل احترام به مشتری و ارائه با کفیت ترین خدمات به کاربران گرامی است . همواره در کنارتان هستیم.

اعتماد شما افتخار ماست
تمام حقوق برای آراز محفوظ است.
897987
سبد خرید
فروشگاه
سایدبار
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟