آب هویج یکی از بهترین آب میوه هایی است که مصرف به اندازه آن، از ابتلا به بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند. برای تازه مانده هویج و با کیفیت تر شدن آب آن، گذاشتن هویج در آب، یک روش موثر و ثابت شده است. درواقع با این کار، می توانید هویج را تا چند روز، تازه نگه دارید. علاوه بر آن، آب هویج در این شرایط به مراتب گواراتر و بهتر است. جالب است بدانید که هویج کامل در آب سرد، زیبا و ترد باقی می ماند و سلامت آن حفظ می شود. گذاشتن هویج در آب، این امکان را به شما می دهد که تا چند هفته از آن استفاده کنید.

بهترین زمان مصرف آب هویج
توصیه می شود بلافاصله پس از آبگیری هویج، آن را میل کنید. نگهداری آب هویج به مدت طولانی، احتمال فاسد شدن آن را افزایش می دهد. از طرفی ممکن است آب هویج به مرور زمان تلخ شده و اصطلاحا، از دهان بیفتد. صبح ها زمان مناسبی برای مصرف انواع آب میوه است. همچنین بسیاری از کارشناسان تغذیه توصیه می کنند که پیش از هر وعده غذایی، آب هویج میل کنید. بعد از وعده های غذایی هم زمان مناسبی برای مصرف آب میوه و به ویژه آب هویج است. اما شب ها، به هیچ عنوان بهترین زمان مصرف آب هویج نیست. فیبر بالای موجود در آب هویج، عملکرد روده ها را مختل کرده و خواب شما را به هم می ریزد.
علت ژله ای شدن آب هویج
دلیل ژله ای شدن آب هویج، نگهداری آن بیشتر از چند روز است. معمولا اگر آب هویج را حتی در یخچال نگهداری کنید، پس از چند روز حالت ژله ای می گیرد. ویتامین های آب هویج در این مدت از بین می روند و تفاله ها از آب جدا می شوند. آب هویج در این حالت، طعم خوبی ندارد و حتی احتمال مسمویت فرد مصرف کننده آن نیز وجود دارد. برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی، توصیه می شود آب هویج را بلافاصه پس از آب گیری میل کرده و آن را به مدت طولانی نگه ندارید.
