اشتراک گذاری

درخواست مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان ، کافیست شماره خود را در فرم زیر وارد نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند:

اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه و رستوران

تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران، تاثیر بسیار زیادی در کیفیت غذای عرضه شده دارد. دستگاه های فرسوده یا آسیب دیده،  اصلا گزینه مناسبی برای چنین مراکزی نیستند و حتی موجب تغییر طعم و کیفیت غذا می شوند. تجهیزات رستوران یا آشپزخانه شما باید سالم و سرپا باشند تا بتوانید با آنها غذای با کیفیت به مشتریان خود تحویل داده و رضایت آنها را جلب کنید. در این مقاله می خواهیم راجع به اهمیت نگهداری تجهیزات آشپزخانه و رستوران و نحوه انجام این کار با شما صحبت کنیم. همچنین نکات کاربردی را پیرامون چگونگی تعمیر و سرویس تجهیزات آشپزخانه صنعتی به شما عزیزان ارائه می کنیم.

نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران چه مزایایی دارد؟

کاهش هزینه ها

اگر یک برنامه منظم برای نگهداری و سرویس تجهیزات رستوران داشته باشید، به میزان قابل توجهی در هزینه هایتان صرفه جویی خواهید کرد. به این دلیل که هرچه تجهیزات سالم تر باشند، مصرف برق آنها نیز کمتر است و لازم نیست مدام هزینه تعمیرات آنها را پرداخت کنید.

کیفیت بالاتر غذا و خدمات بهتر

وقتی که تجهیزات رستوران شما به خوبی عمل کنند، کیفیت غذاهایی که با آنها طبخ می کنید هم بیشتر خواهد بود. بنابراین سرویس دهی بهتری به مشتریان دارید که خود بهترین تبلیغ محسوب می شود.

برنامه سرویس تعمیر و نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی

کتابچه راهنمای تجهیزات را بخوانید

معمولا بسیاری از تجهیزات رستوران نیازهای مراقبتی و جابه جایی خاص خود را دارند. این نکات در دفترچه راهنمای دستگاه ها ذکر شده اند و بهتر است آنها را با دقت مطالعه کنید. به این ترتیب می دانید که مثلا برای تمیز کردن یا جابجایی اجاق گاز صنعتی باید به چه شکلی عمل کنید.

تجهیزات را تمیز و ضدعفونی کنید

اقدام موثر دیگر که باید آن را در برنامه ریزی خود برای نگهداری تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران جای دهید، تمیز و ضد عفونی کردن این دستگاه هاست. باید مرتب دستگاه های مختلف را تمیز کنید تا ذرات مواد غذایی، آهک و زنگزدگی دستگاهها از بین بروند. توجه داشته باشید که این ذرات ممکن است باعث خرابی دستگاه ها و افت کیفیت غذاها شوند.

تجهیزات خراب را تعمیر کنید

تجهیزات رستوران و اجزای آنها پس از سالها استفاده فرسوده می شوند. در این شرایط دستگاه به درستی کار نکرده و مشکلاتی دارد که ممکن است بر نوع و کیفیت تهیه غذاها هم تاثیر منفی بگذارند. بنابراین باید تجهیزات آسیب دیده را تعمیر کنید تا چنین مشکلاتی ایجاد نشود. یخچال، اجاق گاز، اسلایدر و تمام تجهیزات باید توسط سرویس کارهای ماهر بررسی شده و در صورت نیاز، تعمیر گردند. اگر دستگاه ها را به موقع تعمیر کنید می توانید برای مدت بیشتری از آنها استفاده کرده و ناچار به خرید تجهیزات جدید نشوید. البته اگر عملکرد تجهیزات آشپزخانه صنعتی شما به گونه ای است که روی کیفیت غذاها تاثیر منفی می گذارد، حتما به فکر خرید نمونه های جدید و سالم باشید.

محصولات مرتبط

It seems we can't find what you're looking for.

5/5 - (4 امتیاز)

درخواست مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *