اشتراک گذاری

درخواست مشاوره رایگان

برای دریافت مشاوره رایگان ، کافیست شماره خود را در فرم زیر وارد نمایید تا کارشناسان ما با شما تماس بگیرند:

مراحل راه اندازی رستوران و فست فود

فست فود و رستوران، مشاغل پرسود و در عین پر ریسکی هستند. با این حال امروزه بسیاری از افراد مشتری پر و پا قرص رستوران و فست فود هستند و تعداد این مراکز روز به روز درحال افزایش است. در این مقاله تلاش کرده ایم که مهم ترین نکات را برای راه اندازی رستوران و فست فود به شما همراهان عزیز آموزش دهیم. لطفا اگر قصد راه اندازی چنین کسب و کاری را دارید، پیش از اقدام جدی، این مطلب را بخوانید تا بی گدار به آب نزنید! شما باید با مراحل راه اندازی رستوران فست و فود و الزامات آن آشنایی داشته باشید تا در این مسیر به موفقیت برسید.

مراحل راه اندازی فست فود

گام اول: نوشتن طرح کار و برنامه ریزی

پیش ازهر کاری باید همه جوانب را در نظر گرفته و طرح کار مشخصی را ترسیم کنید. برنامه ریزی به شما کمک می کند که عملکرد بهتری داشته باشید و با سنجیدن تمام ابعاد جوانب، وارد عمل شوید.

گام دوم: خرید یا اجاره مکان مناسب

شما باید یک مغازه یا مکان مناسب با ظرفیت خوب، حداقل 50 متر برای رستوران یا فست فود خود داشته باشید. محل های پر تردد را انتخاب کنید تا مشتریان بیشتری در مسیر خود، با رستوران شما برخورد داشته باشند.

گام سوم: خرید تجهیزات

میز، صندلی، تجهیزات آشپزخانه صنعتی، اجاق گاز، یخچال، ظروف مناسب و … تجهیزاتی هستند که هنگام راه اندازی رستوران و فست فود به آنها نیاز دارید.

گام چهارم: طی مراحل قانونی کسب مجوز کار

پس از برنامه ریزی اولیه، باید اقدام به دریافت مجوز برای راه اندازی رستوران و فست فود کنید. با مراجعه به اداره ی اصناف راهنمایی های لازم برای مراحل قانونی کسب و کار مورد نظر خود و راه اندازی فست فود را دریافت کرده و به دیگر سازمان های مربوطه ارجاع داده می شوید. برای راه اندازی فست فود و رستوران، الزامات بهداشتی خاصی وجود دارد و آزمایش های ویژه ای را باید از نظر سلامت انجام دهید. همچنین نیاز به گواهی عدم سوء پیشینه و عدم اعتیاد دارید.

گام پنجم: باز کردن یک حساب بانکی تجاری و حسابرسی دقیق

پس از اخذ مجوزهای لازم برای راه اندازی رستوران و فست فود، باید یک حساب بانکی تجاری باز کنید. شما باید حساب رسی دقیقی داشته باشید تا درآمدها و هزینه هایتان را به بهترین شکل مدیریت نمایید. می توانید از یک حسابدار برای این منظور کمک بگیرید.

گام ششم: اقدام برای بیمه ی مناسب

حتما شغل و محل کسب خود را بیمه کنید. اگر قرار است کارگری داشته، قانون شما را وادار می کند که او را بیمه کنید. بیمه نبودن کارگران، عواقب بسیار سنگینی برای شما خواهد داشت.

گام هفتم: انتخاب نام و ساختن منو

یک اسم مناسب برای فست فود یا رستوران خود انتخاب کنید. نامی که جذاب باشد و تا حد امکان، متمایز و خوشایند. سپس یک منوی شکیل و کامل تهیه کنید تا مشتری بداند که امکان انتخاب و سفارش چه غذاهایی را دارد.

گام هشتم: تبلیغات و افتتاحیه

بهتر است پیش از افتتاحیه، شروع به تبلیغات کنید. تبلیغات در راه اندازی رستوران و فست فود و رونق آن تاثیر بسزایی دارد. حتما در تبلیغات، تاریخ افتتاحیه و برنامه های ویژه آن روز را نیز لحاظ کنید.

نکاتی برای راه اندازی فست فود و رستوران

به عنوان یکی از مهم ترین نکات در هنگام راه اندازی رستوران و فست فود، باید به تحقیق اشاره کنیم. این کسب و کار بسیار رقابتی است و به همین دلیل باید با تحقیق و مشورت با افراد با سابقه، سعی در برنده شدن در این رقابت داشته باشید. نکته دیگر این که شما ممکن است آرزوی یک پیشخوان بزرگ یا فست فودی مشهور در مرکز شهر را داشته باشید؛ اما به یاد داشته باشید که سنگ بزرگ علامت نزدن است! از سرمایه های اندکی که دارید شروع کنید و برای گسترش کار خود صبور باشید. حتما یک برنامه و پلن دقیق برای کسب و کار خود داشته باشید و در همه بخش ها با برنامه ریزی پیش بروید. قانون را همیشه در نظر داشته باشید. از قوانین مربوط به کارکنان تا قوانین بهداشت غذایی، و قوانین جدید مثل استعمال دخانیات، درک و رعایت قوانین و مقررات و الزامات قانونی بر موفقیت فست فود شما تاثیر زیادی دارد. به عنوان آخرین نکته، هنگام راه اندازی رستوران و فست فود و بعدها برای مدیریت هرچه بهتر آن، حتما با افراد با سابقه مشورت کنید.

محصولات مرتبط

It seems we can't find what you're looking for.

5/5 - (4 امتیاز)

درخواست مشاوره رایگان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *