آشپزخانه های صنعتی و به ویژه فست فودها برای برش زدن کالباس، به دستگاهی نیاز دارند که این کار را با سرعت بالا انجام دهد. قطعات باید هم اندازه و بسیار نازک باشند تا کیفیت غذا پایین نیاید. کالباس بر صنعتی دستگاهی است که این کار را به نحو احسن انجام می دهد. این دستگاه معمولا از جنس آلومینیون است. یعنی هم امکان شستشو دارد و هم به دلیل برخورد مداوم با گوشت، دچار فرسایش نمی شود. نکته ویژه این که بیشتر مدل های این دستگاه، قابلیت برش زدن گوشت و برخی مواد غذایی دیگر را نیز دارند. گروه صنعتی آراز به عنوان یکی از عرضه کنندگان تجهیزات آشپزخانه صنعتی در کشور، انواع کالباس بر صنعتی را در ابعاد و مدلهای مختلف به متقاضیان عرضه میدارد.
تجهیزات آشپز خانه های صنعتی آراز
معمولا کالباس برهای صنعتی گران تر از نمونه های فروشگاهی هستند و البته قدرت بالاتری هم دارند. آراز، خود را موظف می داند که انواع دستگاه کالباس بر را متناسب با نیاز مشتریان و با توجه به بودجه آنها تامین و عرضه نماید.
انواع کالباس بر
به طور کلی کالباس بر در دو مدل صنعتی و فروشگاهی تولید می شود. هریک از این مدلها کاربرد خاص خود را داشته و در محیط هایی مثل فروشگاه های مواد گوشتی و فست فودها و رستوران ها مورد استفاده قرار می گیرند. معیار دسته بندی دستگاه کالباس بر، اندازه تیغه است. تیغه های کالباس بر عموما از انواع کوچک و 20 سانتی متر آغاز می شود و تا تیغه های 35 سانتیمتری پیش می رود. همچنین کالباس بر صنعتی خودکار یا اتوماتیک و نوع دستی هم توسط شرکت های مختلف تولید و عرضه می گردد.
قیمت کالباس بر
پیش از خرید کالباس بر صنعتی، باید بدانید که قیمت این دستگاه بر چه اساس سنجیده می شود. کالبس بر دستگاهی دارای تیغه است و جنس و کیفیت کاری تیغه، به میزان زیادی در قیمت آن تاثیرگذار است. همچنین کالباس برهای خارجی گران تر از نمونه های داخلی هستند و باید مبلغ بیشتری بابت خرید آنها پرداخت کنید. معیار دیگر در قیمت گذاری کالباس بر، مدل این دستگاه است. معمولا کالباس برهای صنعتی گران تر از نمونه های فروشگاهی هستند و البته قدرت بالاتری هم دارند. آراز، خود را موظف می داند که انواع دستگاه کالباس بر را متناسب با نیاز مشتریان و با توجه به بودجه آنها تامین و عرضه نماید.
