تجهیزات آشپزخانه های صنعتی آراز

وبلاگ

فواید و مضرات آب گوجه

گوجه فرنگی ماده ای بسیار پر خاصیت است که ما ایرانی ها به شکل های مختلف از آن استفاده می کنیم. این میوه در انواع غذایی مثل املت مورد استفاده قرار گرفته و از آن رب تهیه می شود تا به عنوان یک چاشنی هم کاربرد داشته باشد. اما آب گوجه هم ماده مفید و پر خاصیت دیگری است که می توان از گوجه فرنگی به دست آورد. در این مقاله در مورد فواید و مضرات آب گوجه فرنگی با شما دوستان عزیز صحبت می کنیم. جالب است بدانید که آب گوجه، برای بینایی، پوست، مو، استخوان و … مفید است و در رژیم های لاغری نیز به عنوان ماده ای موثر مورد استفاده قرار می گیرد. در کنار این فواید، آب گوجه مضراتی هم دارد که نباید از آنها غافل شد.

خواص آب گوجه فرنگی

آب گوجه فرنگی خواص و فواید بی شماری دارد که در این بخش تنها به چند مورد از آنها اشاره می کنیم:

تقویت و درخشندگی مو

آب گوجه فرنگی علاوه بر تقویت و درخشندگی مو برای استخوان، پوست و دندان نیز مفید است.

تقویت بینایی

ویتامین A موجود در آب گوجه فرنگی قدرت بینایی را تقویت می کند و مانع شب کوری می شود. همچنین این مادی حاوی ویتامین B و پتاسیم است که موجب کاهش فشار خون و کلسترول شده و در نتیجه از حمله قلبی، گرمازدگی و دیگر ناراحتی های خطرناک قلبی عروقی جلوگیری می کند.

آب گوجه فرنگی

پیشگیری از بروز عفونت مجرای ادراری

آب گوجه یکی از بهترین مواد خوراکی طبیعی برای جلوگیری از بروز عفونت مجرای ادراری است. همچنین این ماده از بروز یبوست و اسهال جلوگیری کرده و سموم را از بدن دفع می کند.

نشاط و طراوت پوست صورت

اگر می خواهید پوستی شاداب داشته باشید، کافی است به صوت مداوم از آب گوجه به عنوان ماسک استفاده کنید!

جلوگیری از سرطان پروستات

یکی از خواص اثبات شده گوجه فرنگی و آب گوجه، جلوگیری از سرطان پروستات است. این ماده منبع غنی فیبر و مواد مفیدی است که خطر ابتلا به سرطان پروستات را کاهش می دهند.

پیشگیری از سرطان سینه

مقاله ی منتشر شده در مجله ی مرکز مبارزه با سرطان، گوجه فرنگی و آب گوجه فرنگی را به دلیل داشتن ماده ای به نام کاروتنویدز، به عنوان یک ماده بسیار مفید برای پیشگیری از سرطان سینه معرفی کرده است.

نحوه آبگیری گوجه فرنگی

برای این که ناچار به استفاده آب گوجه های صنعتی که حاوی سدیم و افزودنی های دیگر هستند نباشید، می توان خودتان در منزل آب گوجه فرنگی تهیه کنید. برای این منظور، گوجه ها را پوست گرفته و خورد کنید. سپس مواد را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید با آتش تند جوش بیاید. صبر کنید تا مواد کاملا غلیظ و شبیه سوپ شود. این فرآیند حدود ۲۵ دقیقه طول می‌کشد و در طول این مدت لازم نیست در قابلمه را ببندید. در مرحله بعدی، مایع غلیظ تهیه شده را از صافی بگذرانید و بگذارید کاملا خنک شود. پس از آن، مایع را درظرفی در بسته داخل یخچال قرار دهید تا خنک ‌تر و گواراتر شود. تا یک هفته می توانید از آب گوجه فرنگی که تهیه کرده اید، استفاده کنید.

نحوه آبگیری گوجه

مضرات آب گوجه فرنگی

حالا که در مورد خواص آب گوجه صحبت کردیم، باید مضرات آن را هم بدانید. بزرگترین ایراد این ماده این است که معمولا سدیم بالایی دارد. بسیاری از محصولات آب گوجه فرنگی حاوی نمک اضافه شده هستند که باعث افزایش میزان سدیم می‌شود. این مسئله می تواند به افزایش فشار خون کمک کرده و مشکلاتی را به دنبال داشته باشید. یکی دیگر از معایب آب گوجه فرنگی این است که فیبر موجود در آن کمی از گوجه فرنگی کمتر است. با این حال آب گوجه فرنگی نسبت به بسیاری از نوشیدنی‌های میوه‌ای دیگر مانند آب سیب و آب پرتقال بدون پالپ از نظر فیبر بالاتر است. همچنین بسیاری از نوشیدنی های گوجه فرنگی میوه های دیگری نیز به آنها اضافه شده است که می تواند باعث افزایش کالری و قند شود. علاوه بر این موارد، اگر مبتلا به رفلاکس معده هستید، نباید آب گوجه فرنگی بنوشید.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on pinterest

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تماس با ما

در تجهیزات آشپزخانه های صنعتی آراز همواره بزرگترین اصل احترام به مشتری و ارائه با کفیت ترین خدمات به کاربران گرامی است . همواره در کنارتان هستیم.

اعتماد شما افتخار ماست
تمام حقوق برای آراز محفوظ است.
897987
سبد خرید
فروشگاه
سایدبار
0 علاقه مندی
0 محصول سبد خرید
حساب کاربری من

ورود

هنوز حساب کاربری ندارید؟